Zeppelin reclame

Onze vliegtuigen Een van de oudste vormen van luchtreclame, maar nog steeds effectief. Ideaal tijdens beurzen, openingen en sportevenementen.

De bekende kabelballonnen in de vorm van een zeppelin zijn natuurlijk een eyecatcher van jewelste. Niemand kan om uw boodschap heen. ZEPPELIN AIR SERVICES (Z.A.S.) werkt met zeppelins met een lengte van 8 meter.

Een zeppelin van 8 meter is geschikt om bij beurzen, grote evenementen of bij een druk verkeersknooppunt in te zetten. Onder deze zeppelin hangt een reclamedoek met een afmeting van maximaal 5 x 8 meter. Tevens kunt u aan de zijkant van de zeppelin een reclamebanner plaatsen.

Wij verzorgen uw zeppelinreclame tot in de details. Het enige wat u hoeft aan te leveren, is het artwork (EPS bestand) dat op het reclamedoek komt te staan. Na goedkeuring van het EPS bestand is de productietijd 5 werkdagen.

De locatie-inspectie, vergunningen van gemeente/brandweer/politie/vliegveld worden allemaal door ZEPPELIN AIR SERVICES geregeld. De zeppelin hangt op een hoogte van 50 meter en is dus op een ruime afstand te zienTARIEVEN ZEPPELINRECLAME EXCL. BTW (8 meter)

Huur eerste dag € 999,00
Huur aansluitende meerdag € 599,00
Reclamevlaggen zijkant (per 2)             € 950,00
Reclamevlag (5 x 7m) € 850,00


Inbegrepen:De prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten € 0,40 per km, gerekend vanaf Teuge.

Bijkomende kosten: terrein inspectie € 150,00 excl. BTW.

Betaling: 50% bij opdrachtverstrekking, 50% voor aanvang van de eerste vliegdag.

Annulering: indien er niet gevlogen kan worden door weersomstandigheden of andere omstandigheden, wordt er 45% annuleringskosten in rekening gebracht over de huurkosten.

De aanmaakkosten van de reclamevlaggen en leges worden niet gecrediteerd.

Weerverzekeringen: u kunt een verzekering afsluiten voor het niet doorgaan van de huur voor 15% van de totaalprijs van de overeenkomst.
Zeppelin
Eén van de zeppelins   
Zeppelin
Eén van de zeppelins   
linkimage