Rondvluchten

Cessna 172


Natuurlijk kunt u gewoon lekker genieten terwijl onze piloten u van bovenaf laten zien hoe prachtig Nederland is. Van het prachtige paleis 't Loo, de Veluwe en de grillige kronkels van de IJssel tot aan de acht kastelen bij Vorden en Ruurlo.

Onze vliegers kennen hun werkgebied op hun duimpje en laten u dit prachtigs van bovenaf bekijken. U kunt met 1 of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.


Tarieven

Er wordt gevlogen met 4 persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er 3 passagiers mee.
De prijzen zijn per vlucht, voor maximaal 3 passagiers (+vlieger).
Er is geen maximum of minimum leeftijd aan de vluchten verbonden.
U mag met z'n drieën niet zwaarder wegen dan 225 kg.
De prijzen zijn inclusief BTW en verzekeringen.

15 minuten: €  85,-
30 minuten: € 155,-
45 minuten: € 215,-
60 minuten: € 275,-

Toeslag voor vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen: € 15,00 per ticket. Prijzen zijn inclusief BTW en verzekeringen.

De rondvluchten zijn ook als kadoticket te verkrijgen, voor groepen vanaf 30 personen geven wij groepskortingen, vraag naar de voorwaarden.

Een ticket kunt u bestellen via de bestelpagina.


Feesten en Partijen

De rondvluchten en proefvlieglessen zijn ook uitstekend in te zetten als relatiemarketing instrument, op lokatie compleet met catering en overige activiteiten of als kadobon weg te geven.

Speciaal voor bedrijven hebben wij onze pilot party op lokatie ontwikkeld. Deze kan worden gehouden in de prachtige ambiance van het Aviodrome of op elk gewenst vliegveld naar uw keuze. Zo kunnen wij altijd een feest organiseren bij u in de buurt, vraag vrijblijvend een offerte.

Naast het vliegen verzorgen wij diverse programma onderdelen, deze onderdelen worden geheel afgestemd op uw wensen en budget.
Fleet
Onze vloot   
Let op:
Op vluchten die in het weekend of op officiële feestdagen plaatsvinden is een milieutoeslag van € 20,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen hebt, dient dit bedrag ter plaatse, contant te worden afgerekend.
linkimage