RECLAMEDROPPING MET PARACHUUTJES

Deal


Naast de vertrouwde luchtreclame en zeppelinreclame door wij ook droppings met kleine parachuutjes waaronder een reclame/promotie item hangt. Deze vorm van reclame geeft een unieke en zeer originele presentatie van uw promotie tegen relatief lage kosten.
Dropping
Eén van de toestellen die gebruikt worden voor droppings.   

Kosten
Benodigd voor een eventuele opdrachtAls er door weersomstandigheden niet gevlogen kan worden dan zijn de kosten voor de vergunningaanvraag en monteren van de reclame-items aan de parachuutjes niet crediteerbaar, de rest wordt wel volledig gecrediteerd.

Verder moet u rekening houden met het feit dat we niet alle reclame-items in een keer kunnen droppen maar dat we dit in een aantal etappes (runs) kort achter elkaar doen.
Dropping
Uitzicht op de parachuutjes vanaf de grond.   

Het uitvoeren van uw luchtreclame opdracht door ons betekent


Dropping
Ook voor kinderen zijn de parachuutjes een spektakel.   

Waarom voor Sky Service Netherlands bv en Zeppelin Air Services kiezen?


Wij beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland die deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit en prijs, en bij ons is goed nooit goed genoeg.
linkimage