Kadovliegles

Cessna 172


Wie droomt er niet van om zelf eens een vliegtuig te besturen? Bij Sky Service Netherlands heeft u die mogelijkheid. Al vanaf slechts €115,- kunt u zelf achter het stuur kruipen van een Cessna 172.

Voordat de vlucht plaatsvind krijgt u van een ervaren piloot een theoretische uitleg over het vliegen. De piloot zal u vertellen waarom een vliegtuig eigenlijk vliegt, op welke wijzen we het vliegpad van het toestel kunnen beïnvloeden, wat de instrumenten betekenen, enz.

Vervolgens loopt u met hem/haar naar het toestel en u mag samen met maximaal twee passagiers plaatsnemen. Als de motor gestart is taxiet de piloot het toestel naar het begin van de baan en stijgt op. Eenmaal op hoogte gekomen is het toestel van u. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om bochten te maken, te klimmen, te dalen, etc.

Wilt u uw woning bekijken? Geen enkel probleem, als u de piloot vertelt waar u naartoe wilt, zal hij/zij er met u naartoe vliegen, of hij geeft u instructies m.b.t. hoe u er zelf naartoe kunt vliegen, mits dat haalbaar is binnen de duur van de vlucht.

Als de vlucht bijna voorbij is zal de piloot het stuur weer overnemen en terugvliegen naar het vliegveld, u kunt nog even genieten van het uitzicht.

Na afloop krijgt u van ons een luchtdoopcertificaat, een persoonlijk bewijs dat u bij ons gevlogen heeft.

De tarieven voor deze proefvlieglessen zijn als volgt:

20 minuten: € 115,-
40 minuten: € 220,-
60 minuten: € 320,-

Een ticket bestellen kan via de bestelpagina.
PH-MDF
Eén van de vliegtuigen waar wij vlieglessen mee uitvoeren   

Vliegles kado geven, origineel!

De bonnen zijn 6 maanden geldig na datum van uitgifte. U bestelt de kadobon online en u ontvangt direct per mail uw ticket, uw factuur en een instructieboekje voor de piloot in spe. Wanneer uw ticket verloopt, kunt u tegen vergoeding uw ticket laten verlengen. Vraag naar de voorwaarden.

Reserveren van uw vlucht kan uitsluitend telefonisch van dinsdag tot en met zaterdag van 10-13 uur en van 14-17 uur. Wij adviseren minimaal 3 dagen van te voren te reserveren.

U bepaalt zelf waar de vlucht naar toe zal gaan, mits het valt binnen het tijdsbestek waarvoor u reserveert en betaalt. Indien de weersomstandigheden te slecht zijn, wordt u door ons afgebeld en kunt u zonder kosten, zolang uw ticket geldig is, een nieuwe afspraak maken.

Bestellen kan op de bestelpagina.
Let op:
Op vluchten die in het weekend (vrijdag t/m zondag) of op officiële feestdagen plaatsvinden is een milieutoeslag van € 15,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen hebt, dient dit bedrag ter plaatse, contant te worden afgerekend.
linkimage