Arrangement 't Loo

Onze vliegtuigen


Een koninklijke vliegles, vanaf € 195,- voor 2 personen.

Een arrangement voor haar en hem. U wordt ontvangen op vliegveld Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer) bij Sky Service Netherlands BV.

De vlucht voert via het prachtige natuurgebied van de Veluwe, de apenheul, de Julianatoren en natuurlijk de tuinen van de Koninklijke residentie.

Voor u instapt krijgt u uitleg waarom een vliegtuig vliegt en welke bedieningsorganen gebruikt worden voor het besturen van het vliegtuig. Het starten en landen wordt natuurlijk door onze eigen instructeur gedaan en mag u "meevoelen". Onderweg krijgt u de "controls" over het vliegtuig.

Voor meer informatie over de vliegles kunt u ook bij kadovlieglessen kijken.

Wanneer u eenmaal terug op de aarde bent, ontvangt u een 2-tal entreekaarten om aansluitend de prachtige tuinen van dichtbij te bekijken.

U loopt natuurlijk het risico besmet te worden door het virus van het vliegen... Geen enkel probleem, ons vliegbedrijf biedt een volledige vliegopleiding voor uw RPL en PPL brevet.

Dit arrangement is ook als kado te bestellen, zo hebt u nog eens een origineel kado. De prijs is inclusief BTW en verzekeringen.
Let op:
Op vluchten die in het weekend of op officiële feestdagen plaatsvinden is een milieutoeslag van € 20,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen hebt, dient dit bedrag ter plaatse, contant te worden afgerekend.
linkimage