Arrangement 't Loo + Overnachting voor 2

Onze vliegtuigen


Vliegen boven en slapen onder de vleugels van PALEIS 'T LOO

voor € 385,00 (voor 2 pers.) Inclusief entree voor 2 personen paleis 't Loo, theorie en zelf 20 minuten een vliegtuig besturen! Overnachting met diner en ontbijt in hotel De Keizerskroon te Apeldoorn

Dit prachtige arrangement wordt u aangeboden in samenwerking met Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Dit luxueuze hotel ligt naast Museum Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was één van de eerste gasten.

In de luxe hotelkamers en suites is het vorstelijk vertoeven. In de nabijheid van Paleis Het Loo met de adembenemende tuinen voelt u zich de koning te rijk. En na een korte wandeling staat u midden in het chique centrum van Apeldoorn met volop trendy winkels en uitgaansgelegenheden.

Wat er is inbegrepen in dit arrangement:


De vliegtuigen waar wij rondvluchten mee uitvoeren   
Uw ticket is 6 maanden geldig en overnachting is op basis van beschikbaarheid, u dient hiervoor tijdig te reserveren bij het vliegbedrijf. Reserveren kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10-13 uur en tussen 14-17 uur. Op maandag zijn wij en het hotel gesloten.

De kosten bedragen totaal € 385,= voor 2 personen, inclusief verzekeringen. (Het arrangement is exclusief gemeentelijke heffingen. Deze worden verrekend bij vertrek in het hotel)

Dit arrangement is ook als kado te bestellen, zo hebt u nog eens een origineel kado. De prijs is inclusief BTW en verzekeringen.
Let op:
Op vluchten die in het weekend of op officiële feestdagen plaatsvinden is een milieutoeslag van € 20,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen hebt, dient dit bedrag ter plaatse contant te worden afgerekend.
linkimage