Kadoticket Bestellen

Cessna 172


Op deze pagina kunt u een ticket voor uzelf of voor iemand anders bestellen.

Uw aankoop in onze webshop voldoet aan de voorwaarden van Webshop Keurmerk.

Zodra uw bestelling binnen is ontvangt u per e-mail een factuur, uw ticket en een instructieboekje. De factuur dient u binnen 8 dagen na factuurdatum te voldoen. Indien betaling uitblijft zijn wij genoodzaakt administratiekosten à € 25,- in rekening te brengen.

Diegene die de vlucht gaat maken kan deze vlucht reserveren van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur en 14:00 en 17:00 uur op telefoon 055 - 32 32 201. Op maandag zijn wij gesloten.


1. Het ticket dat ik wil bestellen is een
2. Voor de duur van
3. Geldigheid
4. Gegevens
Uw naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
   
Ontvanger
   
Ik ga akkoord met de voorwaarden
Het totale gewicht van de 3 personen is max. 225 kg.
Het gewicht van 1 enkele persoon is max 95 kg:
 

Ik wil direct met iDeal betalen
5. Versturen
Let op:

Weekend/feestdagen: Op vluchten die in het weekend (vrijdag t/m zondag) of op officiële feestdagen plaatsvinden is een toeslag van € 15,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen hebt, dient dit bedrag ter plaatse contant te worden afgerekend.

Privacy: Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van uw aanvraag voor uw ticket en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Klachtenafhandeling: Indien er klachten zijn, kunt u dit per email aan ons melden. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen per email een antwoord/oplossing van uw klacht.

linkimage