Arrangementen

Paleis het Loo en MBV


Bij Sky Service Netherlands kunt u ook terecht voor een fantastisch groepsarrangement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een personeelsfeest, een vrijgezellenfeest of een leuke dag met uw familie. We hebben enkele aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld, die u hierboven kunt selecteren. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Uitslapen en Vliegend Genieten

             Een nacht in Los Angeles, Port Elisabeth, Cairns, Sydney, New York of
                           Rome, Palenque, Hong Kong, Ramatuelle, Oxford, Nusa Dua of Bora Bora......inclusief uw vliegtrip voor € 275,00 per overnachting en bezoek aan
het Nationale Park de Hoge Veluwe. De prijs is voor 2 personen inclusief uw
kamer voor 2 personen en ontbijt. Ticket bestellen...U wordt ontvangen in ons geheel nieuwe sfeervolle overnachtingshotel gelegen op vliegveld Teuge. Het overnachtingshotel heeft de naam 'De Slaapfabriek' meegekregen.

Twaalf prachtige 2-persoons kamers, elk met hun eigen wereldstadthema, zijn voor u beschikbaar. U verblijft de nacht in een van de kamers, met de volgende ochtend een ontbijt in de sfeervol ingerichte ontbijtzaal.
Kamer Slaapfabriek
Eén van de kamers in de slaapfabriek   
Nadat u bent uitgeslapen en hebt genoten van uw heerlijke ontbijt, wandelt u naar het vliegbedrijf waar het vliegtuig voor u klaar staat. Samen met uw vlieger overlegt u in welke richting u wilt. In dit arrangement is een vlucht van 15 minuten voor 2 personen inbegrepen.

U maakt een prachtige vlucht boven de Veluwe met Paleis Het Loo, of richting Deventer, de prachtige koekstad die ook van bovenaf een plaatje is.
Cockpit
Uitzicht vanuit het toestel   
Na afloop van de vlucht ontvangt u een 2-tal entreekaarten voor het prachtige natuurschoon dat op 15 minuten rijden gelegen ligt: het Nationaal Park de Hoge Veluwe. U kunt natuurlijk een wandeling maken door dit prachtige park, de gratis fietsen zijn nog steeds een goed alternatief om ook van deze natuur te genieten.

Wanneer u liefhebber bent van kunst, kunt het in het park gelegen Kröller-Müller Museum bezoeken (entree niet inbegrepen in dit arrangement).

Tijdig reserveren voor dit arrangement is gewenst. Aanmelden per twee personen of een veelvoud daarvan.

Het arrangement kunnen wij tegen meerprijs uitbreiden met o.a. diner of lunch in ons vliegveldrestaurant, boerengolf, pitch en putt, sauna Thermen Bussloo.

Dit arrangement is ook als kado te bestellen..., zo hebt u nog eens een origineel kado. De prijs is inclusief BTW en verzekeringen.
Let op:
Op vluchten die in het weekend (vrijdag t/m zondag) of op officiële feestdagen plaatsvinden is een milieutoeslag van € 15,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen heeft, dient dit bedrag ter plaatse, contant te worden afgerekend.
linkimage