Fly & Barbecue

Barbecue


Omschrijving

Een vliegles van 20 minuten en aansluitend en BBQ binnen/buiten onze hangar op vliegveld Teuge. Ticket bestellen...

Ons vliegbedrijf beschikt over een eigen terras en horeca gelegenheid met uitzicht op het vliegveld. Het parkeren bij het bedrijf is gratis en het terras is rolstoel toegankelijk.

U begint het geheel met een uitgebreide ontvangst met koffie, thee en een kleine versnapering. Hierna krijgt u een uitgebreide uitleg over het "vliegen als een vogel" en de werking van een vliegtuig. Na deze theorie kunt u per 3 personen een proefles genieten, waarbij 1 van de 3 personen daadwerkelijk de stuurknuppel mag bedienen onder begeleiding van een piloot. Na ongeveer 20 minuten heeft u weer vaste grond onder uw voeten en kan het nagenieten beginnen.
Let op: U mag met z'n drieën niet zwaarder wegen dan 225 kg (de vlieger telt hierin niet mee).

Na het vliegen kunt u genieten van een overheerlijke BBQ. U zult de heerlijke smaken proeven van de meest uiteenlopende verse producten onder het genot van een drankje en de warme atmosfeer van de kleine luchtvaart.

Zeer geschikt voor vrijgezellenfeest, teambuilding, bedrijfspresentatie, productintroductie of verjaardagen.

Aantal personen

Vanaf 15 personen.

Prijsindicatie

Vanaf € 140,-- (incl. BTW en verzekeringen) per persoon.

Extra opties

Er zijn uiteraard verschillende opties mogelijk (tegen meerprijs) welke toe te voegen zijn aan de dag, te weten:

Aanvullende informatie

Dit arrangement bestellen...
In verband met het op maat samenstellen wordt dit groepsarrangement telefonisch bevestigd. U kunt ons bellen op 055 - 32 32 201 of emailen.
Let op:
Op vluchten die in het weekend (vrijdag t/m zondag) of op officiële feestdagen plaatsvinden is een milieutoeslag van € 15,00 van toepassing. Indien u een ticket voor weekdagen hebt, dient dit bedrag ter plaatse, contant te worden afgerekend.
linkimage